Henk-Jan Vooys is in 1989 aan het werk gegaan als stukadoor. In 2000 besloot hij voor zichzelf te beginnen. In die jaren heeft Henk-Jan Vooys ruime ervaring opgedaan binnen grote nieuwbouwprojecten, renovatie- en restauratiewerk.

De laatste jaren is Henk-Jan Vooys zich hoofdzakelijk gaan richten op de particuliere markt. Dat neemt niet weg dat ook de zakelijk markt Stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys nog steeds regelmatig weet te vinden.

Stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys verzorgt niet alleen het stucwerk. Henk-Jan Vooys begeleidt ook mensen tijdens de verbouwing, verzorgt de planning en beschikt over een groot netwerk van professionals, zoals timmerlui, elektriciens, loodgieters en zo voort. Laat de verbouwing maar aan ons over.

Werkwijze
Met stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duidelijkheid. Voor aanvang van de opdracht krijgt u een heldere prijsopgave. Uw interieur verdient onze hoogste aandacht. Tijdens het stukadoorswerk dekken wij vloer en spullen grondig af. Wanden en plafonds worden met de hoogst mogelijke zorg afgewerkt. Na afloop wordt de ruimte schoon opgeleverd en afval door ons afgevoerd.

Kwaliteitsgarantie
Henk Jan Vooys is in het bezit van verschillende vakdiploma’s, waaronder die van meester stukadoor. Een werk wordt pas opgeleverd als zowel de klant als stukadoor Henk-Jan Vooys tevreden is. Bijna al het stukadoorswerk wordt afgeleverd met vijf jaar garantie.