Timmerwerk

Stukadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys is er ook voor uw timmerwerk. Het maken van een fraaie koof, een inbouwkast of een houten tussenwand. Een nieuwe deur of een raam, zelfs het verbouwen van een complete badkamer. Een flink aantal klanten ging u reeds voor.

Voor bepaalde werkzaamheden maken we gebruik van specialisten binnen ons netwerk. Professionals op elk vakgebied, zoals timmer-, elektra- en loodgieterswerkzaamheden. Maar ook voor uw keuken of kasten op maat beschikken wij over een specialist.

Vochtwering

Vochtwering

Vlekken op uw muren, behang dat loskomt, ongedierte, schimmels of aangetast stukwerk. Vocht kan veel ellende veroorzaken. Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys helpt u met het langdurig verhelpen van vochtproblemen;

Vochtwering
Vochtproblemen zijn altijd lastig en onwenselijk. Niet alleen tasten ze het wooncomfort aan, ook gaat dit op lange termijn altijd ten koste van uw bezit. Het is dus essentieel om een goede, permanente oplossing te realiseren. Bij Stucadoorsbedrijf Henk-Jan Vooys bent u aan het goede adres. Met onze jarenlange kennis kunnen wij veel voor u betekenen.

Niet alleen kunnen wij een diagnose stellen van het vochtprobleem. Ook zijn wij in staat het vochtprobleem te verhelpen met onze unieke vochtbestrijding.